Caterings 

   A Supersà, us oferim un servei de càtering  per a tota mena de celebracions. Sigui un esdeveniment íntim o una gran festa, el nostre      equip s'encarregarà de crear un banquet inoblidable que deixarà els teus convidats impressionats.

Detalls Personalitzats: Sabem que cada celebració és única, i per això ens assegurem de personalitzar el nostre servei de segons
les teves preferències i necessitats. Treballarem estretament amb tu per crear un menú adaptat als teus gustos i al tipus d'esdevenimen que estàs organitzant.
Contacta amb nosaltres avui mateix per reservar el teu servei de càtering personalitzat i començar a planificar una experiència culinària inoblidable.

Safates

A Supersà, també oferim un deliciós servei de safates  dolces i salades per a petits compromisos. Ja sigui una reunió intima, una festa d'aniversari o una trobada d'amics, les nostres safates són l'opció perfecta per satisfer el paladar dels teus convidats.

Safates Dolces: Delecta els teus convidats amb una  selecció de cocs artesans, milfulls de sabors i productes típics que faran que tots es llepin els dits.

Safates Salades: Si prefereixes opcions més salades, no et preocupis, tenim  per tots els gustos! Les nostres safates salades presenten una varietat d'aperitius que van des de pastissets farcits fins a mini entrepans, gotets sabors, pans bao i molt més.

El nostre equip s'encarregarà de preparar les safates  amb cura i presentar-les d'una manera atractiva perquè els teus convidats gaudeixin al màxim de cada mos. A més, si tens alguna preferència específica o requisit dietètic, estarem encantats d'adaptar-nos a les teves necessitats perquè l'esdeveniment sigui realment únic i especial.