Qui som?

SUPERSÀ neix amb la idea d'oferir aliments ecològics i de proximitat per facilitar l'accés a un nombre major de persones a aquesta alimentació.

Iniciem la nostra aventura amb venda d'aliments ecològics i a la nostra botiga, a poc a poc ens vam adonar que per a donar a conèixer els nostres productes era necessari que el client els provés ,en definitiva oferir-li una experiència de menjar sa. 

Així va néixer SUPERSÀ  transformem la nostra botiga en una cafeteria, on els nostres clients comparteixen un moment molt especial del dia L'ESMORZAR, els oferim diverses opcions, dolços, salats, batuts, cafè ecològic, smoothies, sucs naturals, per a tota mena de públic els que els agrada la carn i el peix, o els que són  vegans.

A part de l'esmorzar, també es comparteix EL MENJAR, on aquí seguim amb la nostra línia habitual d'oferir una alimentació sana a tota mena de persones, els oferim una selecció de plats de primera qualitat, on el client tria el que vol menjar, beure i quin tipus de cuina prefereix,

LA TRADICIONAL (carn o peix) o VEGANA .

Des del principi vam oferir el servei TAKE AWAY (PER EMPORTAR), aquest servei amb l'arribada de la pandèmia va anar creixent, ens vam adonar que els nostres productes agraden, i que va arribar l'hora d'oferir-los més enllà de la nostra àrea d'influència, i aquí és on ampliem  la cuina de SUPERSÀ .

A la cuina de Supersà   cuinem de manera natural per a la nostra cafeteria, realitzem servei de càtering i tenim una àmplia gamma de menjar per a portar, brioixeria,  pastisseria artesana i productes típics. Amb l'ajuda de la tecnologia (procés *cook&*chill) aconseguim que els nostres plats arribin als nostres clients recentment cuinats i amb una durada de 7  dies en la nevera sense necessitat de congelar-los, sense que perdin les seves propietats organolèptiques, mantinguin les seves propietats intactes.