Servei de Cafeteria

A les nostres Cafeteries, et rebem amb una àmplia vitrina plena de temptadores pastes dolces i salades. Des de croissants i pastissos fins a entrepans y pizzes, trobaràs alguna cosa per satisfer tots els teus desitjos. La nostra vitrina té tot el que necessites per gaudir d'un moment dolç o salat.

Cafès, Tes i Sucs Naturals:
La nostra passió pel bon menjar s'estén a les nostres begudes també. Oferim un cafè premium ecològic, tes reconfortants i sucs naturals refrescants. Des d'un cappuccino amb escuma cremosa fins a un te d'herbes que escalfa el cor, les nostres begudes es preparen amb dedicació per oferir-vos una experiència de sabor únic. I per a aquells que busquen una opció saludable, els nostres sucs naturals us ompliran d'energia amb la frescor dels ingredients naturals.

Brioixeria Artesana:
La nostra brioixeria artesana és el toc final perfecte per a la teva experiència a la nostra cafeteria. El nostre equip elabora els productes utilitzant ingredients de qualitat i tècniques tradicionals.

Supersà, la nostra cafeteria és més que un lloc per menjar; és un espai per gaudir de la vida a través dels sentits. Ja sigui que vinguis a buscar un esmorzar reconfortant, una pausa relaxant o un capritx dolç.

                                                                                                     Pastes típiques i

de temporada 

Elaborem pastes típiques com pastissets, punyetes i coc de poma amb receptes antigues del nostre terreny, sense conservants , de maneran natural i amb farina d'espelta .

Els productes de temporada són una bona elecció, enfornats el mateix dia per endur tels frescos i gaudir de tot el seu sabor.